FÖRETAG


Daniels Städ & flytt Karlskrona AB. Vi på Daniels erbjuder städning för företag såsom kontorsstädning,trappstädning,butiksstädning,skol- och förskole städning, fönsterputsning och även skötsel av utemiljö till nöjda kunder i Blekinge län

 SKOLSTÄD


Efter en heldag av roliga aktiviteter blir det ofta små fingeravtryck här och därefter pyssel och mat, grus dras in efter utomhuslekar m.m. För både barnens och personalens trevnad, erbjuder vi er våra tjänster.Detta görs varje dag till fast månadspris:

 • Damma och torka av fria ytor och bord
 • Dammsuga och fuktmoppa golv
 • Putsa speglar och glasytor
 • Rengöra toaletter, handfat in-och utvändigt, påfyllning av hygienartiklar
 • Tömma papperskorgar
 • Fönsterputsning


Därför behövs regelbunden trappstädning i BlekingeDet måste planeras att varje trappa måste städas. Trapporna är den första platsen där besökare eller boende möts, så det är viktigt att hålla trapporna rena. Med vår service, Daniels städ kan du vara säker på att din fastighet får nödvändig regelbunden trappstädning varje vecka och att alla trappor hålls rena. På liknande sätt kan trappstädning bidra till att förhindra att man behöver städa på andra platser. Genom att ta bort mer smuts på trappor blir rengöringsprocessen mindre svår på andra platser.Vi städar ert trapphusVi har stor erfarenhet av städning och hjälper ofta olika fastighetsägare och hyresgäster i Blekinge att städa sina trappor. Trappor måste alltid rengöras regelbundet för att undvika att de blir smutsiga, särskilt vid kallt väder. Med regelbunden trappstädning ser du till att trapporna ser bekväma ut. Trapphus med grus blir snabbt urholkade och ser ovälkomna eller förstörda ut, vilket påverkar hemmiljön i bostaden.Trappan är en viktig del av den totala fastigheten. Rena trappor är viktiga i både hemmet och turisten. Underhållet av dina trappor kommer att förhindra skador, eftersom de kan pågå längre. Daniels Städ & Flytt kan hjälpa till med städningen av dina trappor med garanterat gott resultat.


Detta görs vid varje städning:

 • Sopa och fuktmoppa trappor och hiss om det finns
 • Torka av trappräcken
 • Putsa entrédörrar och skyltar
 • Sopa golv i källare och tvättstuga
BUTIKSSTÄDNING


Blekinge Professionell städning av butik 
Butiksstädning är en viktig del av att driva en butik. Det hjälper till att hålla butiken ren och fräsch och gör att kunderna känner sig bekväma när de handlar. Det finns olika sätt att städa en butik, men det viktigaste är att se till att alla ytor är rena och fräscha.Butiksstädning innebär att man rengör alla ytor i butiken, från golvet till taket. Man börjar med att damma och torka av alla hyllor och ytor. Därefter rengörs golvet, så att det är fritt från smuts och fläckar. Sedan rengörs alla andra ytor, inklusive toaletter och kök.Det är viktigt att se till att allt är rengjort och fräscht, så att kunderna känner sig bekväma när de handlar. Butiksstädning är en viktig del av butiksdrift och bör göras regelbundet för att upprätthålla en bra standard.En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.Med ett sinne för detaljer och med en kompetent och utbildad personal ger vi dig flexibla lösningar med hög kvalitet. Vi arbetar med både stora och mindre butiker. Vi skräddarsyr alltid arbetsbeskrivning så att det passar er verksamhet bäst.Fem vanliga frågor om butiksstädning Hur ofta måste butiken städas?

Detta beror på era förutsättningar, vi kan städa alltifrån varannan vecka till varje dag beroende på era behov. Vanligast för butiker är att vi städar dagligen.

Kan ni städa butiken på kvällar eller helger?

Vi är flexibla och arbetar utifrån era behov.

Vad ingår i butik städningen?

Allt som vi på förhand kommer överens om ingår i städningen av eran butik.

Vilka rengöringsmedel ska användas?

Vi använder marknadens bästa och mest miljövänliga produkter för städning av butik.

Hur bokar man en butiksstädning?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offertKONTORSSTÄDNING 


Letar ni efter den perfekta kontorsstädningen i Blekinge? Vi på Daniels ger våra kunder den välstädade miljön som de förväntar sig – på köpet ökar trivseln på arbetsplatsen.Att ha en kontorsmiljö som är fräsch och som ger de anställda en atmosfär som de trivs i är något som vi värdesätter högt och erbjuder därför kontorsstädning i Malmö av högsta kvalitet med våra erfarna städare inom branschen. Våra anställda har många års erfarenhet av kontorsstädning och vi kan garantera ett fläckfritt resultat. Oavsett hur stor eller liten lokalen är så är ni alltid välkomna att anlita, Daniels Städ & Flytt Karlskrona ABAtt anlita oss för kontorsstädning kan vara ett bra alternativ för de som inte vill lägga ner tid på att städa på kontoret utan vill hellre spendera majoriteten av sin tid att göra det de gör bäst – att styra och arbeta för kärnverksamheten. Vi löser städningen snabbt och effektivt på antingen bestämda tider eller när ni känner att det passar er, som tidigare nämnt är vi flexibla och anpassar oss efter era behov.Vissa företag anlitar oss en gång i veckan medan andra har behov av städning varje dag. Vi är flexibla och anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål och gör det vi kan för att underlätta för att er arbetsmiljö är så bra som möjligt.  För oss är nöjda kunder prio ett alltid.Om ni önskar så tar vi även hand om inköp av t.ex. toalettmaterial, sköta era växter.Vi köper in städmaterial för att förbättra rengöringen av era lokaler. Med rätt städmaterial gör det enklare och snabbare för oss att rengöra, och det ger också bättre resultat. Vi har allt från moppar och svabbar till dammsugare och rengöringsmedel, så vi kan hålla era lokaler rena och fräscha

 


Detta görs vid varje städning till ett fast månadspris:

 • Damma och torka av fria ytor, lampor, dörrar, golvlister
 • Dammsuga och fuktmoppa golv
 • Putsa speglar och glasytor
 • Rengöra toaletter och handfat in-och utvändigt, påfyllning av hygienartiklar
 • Tömma papperskorgar

Fem vanliga frågor om kontorsstädning
Hur ofta bör man städa kontoret?

Detta beror på era förutsättningar, vi kan städa alltifrån varannan vecka till varje dag beroende på era behov.

Hur grundligt städas kontoren?

Vi städar enligt en grundlig checklista som vi tar fram i samråd med er innan städning

Vad ingår i kontorsstädningen?

Allt som vi på förhand kommer överens om ingår i städningen av ert kontor.

Vilka rengöringsmedel ska användas?

Vi använder marknadens bästa och mest miljövänliga produkter för städning av kontor.

Hur bokar man en kontorsstädning?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offertFÖNSTERPUTSNING


Det är trevligt att titta igenom rena och fina fönster. Våra medarbetare är utbildade inom fönsterputsning och vi gör det riktigt bra. Företag kan alltid anlita oss vid enstaka tillfällen, eller välja att ha fönsterputsning i abonnemang. Det kan vara allt från fönsterputsning 1 gång i veckan upp till 1 gång per år.Kontakta oss för mer info!SKÖTSEL AV UTEMILJÖ OCH GRÖNYTOR

Fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar anlitar oss för kontinuerlig skötsel av deras utemiljöer. Arbete som då utförs är tex. Skräpplockning, gräsklippning, beskärning av buskar, ogräsrensning. Vi anpassar oss efter vad kunden önskar och sätter frekvenser därefter.Kontakta oss för mer info!
KontaktuppgifterTelefonnummer:  0721909045

Mail: info@danielsflytt-stad.seStädservice med kvalitet.


Vi hjälper små och medelstora företagare med deras dagliga städning i BLEKINGE. Anlitar du oss kan du vara säker på att komma till en ren och fräsch arbetsplats som ger dig energi att klara av en lång dag på jobbet utan problem. Då vi är både försäkrade, innehar F-skattsedel samt erbjuder nöjd kund-garanti kan du som kund vara helt trygg med att allt sköts på rätt sätt.

Godkänt för F-skatt

Momsreg. nr/VAT-nr 

SE559228541401